PROTEST și la Școala Gimnazială "Maica Domnului", după schimbarea directorului. Părinții amenință că nu vor mai participa la orele online

Captură video România TV
Captură video România TV

Zeci de părinți protestează și la Școala Gimnazială "Maica Domnului" din Capitală după ce directorul a fost schimbat. 

Mai mulți directori de școli din întreaga țară își încheie mandatele în aceste zile. Zeci de părinți protestează și la Școala Gimnaziala "Maica Domnului" din Capitală după ce directorul a fost schimbat. Ei spun că nu își doresc un alt director și amenință că de mâine copiii lor nu vor mai participa la orele online dacă autoritățile nu decid să-l păstreze în funcție pe fostul director.

"Nemulțumirile noastre sunt destul de multe, respectiv schimbarea directorului din funcție, dintr-un pix, într-o noapte, fără nici un fel de explicație și fără a se respecta legea, respectiv, ca directorul școlii să asigure interimatul până la un nou concurs al unui alt director. Noi nu ne dorim alt director și vom protesta atâta vreme cât va fi nevoie. Nu vom intra online cu copii noștri. Suntem dispuși să ajungem în justiție. Nu cred că mai suntem în acele vremuri în care să trebuiască să tăcem din gură și să nu ne cunoaștem drepturile. Atâta vreme cât din cauza autorităților din această țară, directorul nostru pe care îl iubim și îl îndrăgim trebuie să absenteze din școală, nu, nu ne este teamă de absențele copiilor, dar ne bazăm pe autorități că vor rezolva această eroare.", a declarat unul dintre părinții prezenți la protest, în direct la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel