Protest diaspora. Tudor Cârstoiu: 10 august, Ziua Națională a României

Protestatarul Tudor Cârstoiu a vorbit, la Realitatea tv, despre protestul diasporei, care se desfășoară astăzi, în Piața Victoriei.

"Când m-am întors în ţară, după opt ani, m-am întors cu gândul de a contribui pentru ţara mea. Am zis că aportul meu poate fi mult mai semnificant în zona civico-politică (...) Vreau să mă concentrez să aducem un guvern de oameni competenţi, că degeaba am eu o viaţă decentă, dacă totul se distruge în jurul meu.

În stilul în care evoluează România, în acest moment, noi, în douăzeci de ani, dispărem ca naţie. Sloganul foarte difuzat este semnalul că România se deşteaptă. Deşi pare o vulgaritate, adevărata vulgaritate sunt miile de morţi de pe străzi, din spitale, milioanele de romani plecaţi din ţară, corupţia la toate nivelele. Acest slogan este doar o expresie a frustrării şi o dovadă că România se deşteaptă.

Protestul de astăzi înseamnă unirea românilor din diaspora cu cei din țară, într-o singură voce. Probabil că protestul se va întinde pe mai multe zile. Transformarea asta a țării este un maraton, nu un sprint. În câțiva ani, vom vorbi despre 10 august ca despre Ziua Națională", a spus Tudor Cârstoiu.

Citește și: Protest 10 august, Piața Victoriei: 'Diaspora acasă'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel