EXCLUSIV  Profesorul Ispas: Pregătirea școlii, sub zodia NEPRICEPERII. Ce-i așteaptă pe elevi / Video

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Profesorul Gabriel Ispas, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, a vorbit la interviurile DC News despre începutul anului școlar. 

Gabriel Ispas, candidat la Primăria Sectorului 4 din partea Pro România, a declarat că tot ce se întâmplă în zona începerii noului an școlar „este sub zodia nepriceperii, a pasării de responsabilitate și a amânării unor consecințe inevitabile”.

Candidatul la Primăria Sectorului 4 este de părere că „învățământul online nu este o formă de învățământ, ci doar un mijloc prin care transmitem într-o anumită perioadă niște informații, fiind limitați de condițiile medico-sanitare. Noi, de fiecare dată, vorbim de descentralizare”.

Responsabilitatea, pasată la primării 

În continuare, Ispas a explicat că, în trecut, când nu s-au putut gestiona licitațiile pentru școli, responsabilitatea a fost pasată la primării. Același lucru s-a întâmplat și când au fost probleme cu partea financiară. 

„Cum mai apare ceva, descentralizăm. Când Ministerul Educației, în urmă ani de zile, n-a mai putut să gestioneze licitațiile pentru școli și era aberant ca ministerul și inspectoratele să repare școli pentru nu era treaba lor, s-au dat la primării. Când au fost probleme cu partea financiară, s-au dat la primării”, a continuat Gabriel Ispas.

Ispas este de părere că, dacă se dorea învățământ față în față, s-ar fi găsit soluții mai bune. 

„Acum, când discutăm de școală, răspunderea deschiderii școlii se pasează la primărie, respectiv la școală. Eu spun că, dacă se dorea să avem un învățământ efectiv, față în față, se putea, dar nu cu aceste măsuri pompieristice”, susține candidatul Pro România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel