Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, internat la sanatoriu

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, spune că Parchetul l-a înștiințat că trebuie să stea internat 7 zile la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare din Constanța, unde a mai fost de două ori după ce a fost reținut.

"Au venit de la Parchet şi m-au pus să semnez propria internare pentru 7 zile. În caz contrar, voi fi nevoit să stau 30 de zile internat la sanatoriu(...). Am fost nevoit să semnez", a declarat Adrian Zglobiu, marţi seară, la Antena 3.

"Eu nu am cum să mă bat cu ei. Am un avocat din oficiu care doar semnează acte(...). Sunt şomer, fără loc de muncă. Am o soră pe moarte, o mamă bătrână şi un frate, care e şi el în şomaj. Nu-mi permit avocaţi", a mai spus bărbatul.

Cu o seară înainte, Zglobiu a spus că a fost victima amenințărilor și că medicii au încercat să obțină de la el declarația că ar fi fost pus de primarul Radu Mazăre să-l atace pe Băsescu.

"Am fost ameninţat şi de procurori, cu casa. Mi-au spus: vezi că tu ai casă mare (...). Vezi că or să îţi vină şi alte moşteniri", a declarat acesta, arătând că imobilul în care el şi familia sa locuiesc este moştenit de la un străbunic.

Președintele Traian Băsescu a depus plângere penală pe numele lui Adrian Zglobiu, bărbatul care sâmbătă l-a scuipat pe șeful statului când acesta cobora de pe bricul "Mircea". 

Citește și: Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu amenință că se va sinucide

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel