Primarul Nichita: "Nu sunt nici robot, nici puritan"

gheorghe-nichita
gheorghe-nichita

Primarul din Iași, Gheorghe Nichita, le-a spus jurnaliștilor că nu este nici "robot", nici "puritan" și că "necazurile sunt pentru toți în viața asta". Edilul se află sub control judiciar și este anchetat pentru că a folosit Poliția Locală ca instrument de spionaj împotriva iubitei sale. 

"Sunt într-o fază în care nu pot să răspund la întrebări, sunt un om căruia îi place să respecte regulile. În acest moment e normal să nu fac niciun fel de declarație. O să vină și momentul în care o să spun tot ceea ce îi de spus și tot ce e senzațional în această anchetă", a precizat Nichita, care a ajuns la Primărie în jurul orei 09:00, la scurt timp dupa fosta sa amantă, Adina Samson.

Marți este prima zi în care Nichita merge la primărie după ce procurorii au descins la sediul instituției publice, săptămâna trecută. Primarul și-a luat luni concediu de odihnă.

"Nu sunt nici un robot, nici un puritan, dar în această etapă vă rog să fiți oameni, pentru că până la urmă lucrurile se rezolvă cu oameni, pentru că necazurile sunt pentru toți în viața asta", a mai spus edilul.

Adina Samson a declarat luni că Nichita a bătut-o, amenințat-o și filat-o. "Am fost amenințată la Mall de doi indivizi, nu îi știam, am bănuit că ar avea legătura cu un clan. Eu am fost foarte mult internată și anul trecut și anul acesta din cauza stresului. Voi da în judecată Poliția Locală și pe dumenalui și pe anumite persoane care au fost complici și știau ce se întâmplă. Totul s-a întâmplat din gelozie și pentru că nu am vrut să îi accept cererea în căsătorie", a spus ea.

Adina Samson, PRIMELE DECLARAȚII. Acuzații la adresa lui Gheorghe Nichita

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel