Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până la poarta bărbatului care îi critica pentru acel drum

Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până la poarta bărbatului care îi critica pentru acel drum / Foto: Pixabay
Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până la poarta bărbatului care îi critica pentru acel drum / Foto: Pixabay

Caz neobișnuit în Huși. Primăria a asfaltat un drum doar până la poarta bărbatului care a criticat acel drum mai multe luni la rând.

Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până în poarta cetățeanului care a criticat dur autoritățile de mai multe ori în ultimele luni pentru că nu au grijă de respectivul drum, scrie Vremea Nouă

Totul s-a întâmplat după șapte luni, când, sătui de mesajele publice ale omului, însoțite de poze, cei din conducerea Primăriei au trimis acolo în aceste zile câteva utilaje ca să rezolve problema. Totuși, aceasta nu a fost rezolvată așa cum își imaginau cetățenii. Strada de pământ a fost asfaltată doar parțial, adică fix până la poarta celui care se declara, mai vocal, nemulțumit de acest drum. 

Imaginea cu bucata de 25 de metri de asfalt turnată doar ca să îl potolească pe cel care i-a criticat, i-a supărat pe ceilalți locuitori ai urbei, care cred că, într-adevăr, aceasta este soluția cea mai bună, pentru ca Primăria Huși să își facă treaba: reclamații publice și perseverente.

Ce mesaje de nemulțumire a postat bărbatul

În cele 7 luni de zile, hușeanul Gabriel Romila a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care critica dur autoritățile, mai ales atunci când ploua, iar din cauza noroiului drumul devenea impracticabil.

“Rușine să vă fie. Să vă văd eu la cerșit voturi pe străzi. Am ajuns să îmi fac eu drumul singur, nesimțiților.”, suna una din criticile hușeanului la adresa primăriei.

“Strada Dumitru Cotlon, bătaia de joc a orașului Huși! Interesează pe cineva, ori mai urmează să ne băgați în mormânt pe propria stradă! Rușine!”, a fost un alt mesaj.

“Strada Dumitru Cotlon a ținut până la prima ploaie! Cratere, oameni buni! Apoi să nu vă înjure lumea, stimați edili ai mun. Huși?! Puteți dormi? Salariile vă intră pe card? De restul vă doare undeva! Rușine, domnilor, Rușine!”, a insistat bărbatul și în luna iulie, postând și mai multe poze.

“Săptămânal, voi face postări, poate sesizați!”, i-a avertizat Gabriel Romila. 

S-a ținut de cuvânt. A postat mereu și i-a criticat, doar că problema a fost rezolvată pe jumătate. Acum oamenii sunt și mai nemulțumiți că s-au ales cu un petec de asfalt, în locul unei străzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel