Primar PNL, anunț de ultimă oră: Și-a retras CANDIDATURA

Primarul orașului Nădlac, Vasile Ciceac (PNL), a anunțat că-și retrage candidatura pentru al patrulea mandat de primar. 

Vasile Ciceac a spus că îl va sprijini în cursa pentru Primărie pe preşedintele PNL Nădlac, consilierul judeţean Mircea Onea.

"După cum le-am transmis şi colegilor mei în cadrul şedinţei Comitetului Local Executiv al PNL Nădlac, am decis să renunţ la a mai candida pentru un nou mandat de primar al oraşului, motivele deciziei mele fiind de natură personală. Vreau, totodată, să anunţ şi public ceea ce am anunţat în cadrul şedinţei conducerii locale a partidului, că îl voi sprijini cu toate puterile mele pe colegul meu, Mircea Onea. Voi fi alături de el şi de organizaţie atât înainte de alegeri, cât şi după, dacă va fi nevoie de sprijinul meu. Cred cu tărie că PNL are în acest moment cea mai bună echipă pentru Nădlac şi pentru locuitorii oraşului şi că lucrurile bune începute aici vor continua", a afirmat Vasile Ciceac, potrivit Agerpres.

Mircea Onea îşi anunţase anterior intenţia de a candida ca independent, fără a demisiona însă din partid, iar toate sondajele electorale făcute în Nădlac în ultima perioadă i-au fost favorabile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel