Președinția: Băsescu nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanți ai Gazprom

basescu cotroceni
basescu cotroceni

Administrația Prezidențială precizează că președintele Traian Băsescu nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanți ai companiei Gazprom. Explicațiile șefului statului apar ca reacție la informațiile din presă potrivit cărora fiica sa, Ioana Băsescu, a legalizat, din funcția de notar, contracte prin care gigantul rus a cumpărat benzinării din România.

"În ultima zi, postul de televiziune Antena 3 a pornit o nouă campanie de manipulare şi intoxicare la adresa preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, încercând să inducă opiniei publice ideea că s-a folosit de demnitatea funcţiei pentru a obţine relaţii contractuale între reprezentanţii companiei Gazprom şi fiica domniei sale, doamna Ioana Băsescu.

Pentru a informa corect opinia publică, menţionez că domnul preşedinte Traian Băsescu nu a avut nici o întâlnire cu reprezentanţi ai companiei Gazprom pe întreaga durată a mandatelor domniei sale de preşedinte al României. Mai mult decât atât, doamna Ioana Băsescu a devenit notar public în anul 2007, când tatăl domniei sale era deja preşedinte al României", spune purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, într-o declaraţie transmisă Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui menţionează că actul notarial nu este un contract, ci reprezintă legalizarea unui document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel