Preot, mesaj neașteptat despre primarul Constantin Toma

Preotul Paul Iulius Negoiță, unul dintre cei mai mari critici ai regimului PSD din Buzău, a avut un mesaj neașteptat despre primarul Constantin Toma.

El a spus că autoritățile locale merită o bilă albă pentru că în acest oraș au început să se miște lucrurile. Înainte, timp de 20 de ani, la conducerea Buzăului, s-a aflat Constantin Boșcodeală.

[citeste si]

"De bine!! Am fost critic si voi mai fi. Critica este o forma de respect a unor principii. Atunci cand ceea ce critici cu temei isi schimba fata, desigur, nu poti nega realitatea. Ba simti imboldul de a o afirma fara rezerva.

Autoritatile locale buzoiene merita o bila alba. Nu pentru asfaltul pus. Tine de fisa postului. Ci pentru forta de a porni anumite motoare si de a le regla tempoul. Am vazut oameni si institutii care sunt vii.

In trecut, atunci cand criticam mi se reprosa ca am scopuri electorale. In realitate, doream sa vad un oras cu potential uman extraodinar, cu antreprenori valorosi, cu multi oameni demni, traind civilizat si cu speranta. Ma bucur sa constat ca exista miscare si sens astazi. Sigur, nu este totul perfect. Insa curajul actiunii nu poate fi inhibat de teama greselilor. Cand exista viziune si vointa, greselile inerente sunt usor de depasit. Deci sunt premizele unei evolutii favorabile, dupa decenii de stagnare. Trebuie sa ajunga si Buzaul la importanta pe care o merita!! Ferice de cei care vor reusi sa-l duca acolo!!!", a fost mesajul preotului, una dintre cele mai importante voci din Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel