Prădătorul din Slatina, prins și dus la audieri. Locuiește cu mama și bunica sa

Pixabay
Pixabay

Bărbatul care a încercat să ademenească o fetiță într-o scară de bloc din Slatina a fost prins de polițiști și dus la audieri. 

Bărbatul care a încercat să ademenească o fetiță de la un loc de joacă a fost identificat și se află în acest moment la audieri la sediul Poliției Municipiului Slatina. Individul de 39 de ani ar fi încercat să ademenească și alți copii, de la același loc de joacă. 

„Persoana bănuită de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală a fost identificată și în prezent se află la sediul Poliției Municipiul Slatina pentru audieri”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, pentru Gazeta Nouă

O mămică este cea care a dat alarma, după ce fetița ei a fost ademenită de bărbat, acesta încercând să o convingă să îl ducă la etajul al doilea al blocului unde locuiește. Sora mai mare a fetiței este cea care a salvat-o pe copilă. 

Vezi și: Fetiţă de opt ani, aproape să fie răpită din parc. Sora ei a salvat-o

„Mămici din Slatina aveți mare grijă. Nu lăsați copiii nesupravegheați la locul de joacă. Ieri la ora 11.00, fetiţa mea de 8 ani a fost interogată și luată de un bărbat, cam de 40 ani ,1.60 m, cu dinții de jos foarte urâți . A fost salvată de sora ei care o urmarea pe geam .Poliţia nu l-a găsit, deși s-a mișcat repede”, scria mămica pe un grup de socializare. 

UPDATE: Individul locuiește în comuna Priseaca, fără forme legale, împreună cu mama sa, locuința aparținând bunicii acestuia. Acesta nu mai are un loc de muncă, iar domiciliul declarat al bărbatului este în Pitești, județul Argeș, informează România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel