Povestea tinerei din Bihor, ridicată pentru o crimă comisă pe Coasta de Azur

Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay
Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay

O tânără de 22 de ani din Bihor a fost ridicată de polițiști în cazul unei crime comise pe Coasta de Azur. 

Paulina S., în vârstă de 22 de ani, originară din comuna Tinca, este acuzată că, împreună cu doi bărbați, a ucis un francez cu 60 de lovituri de cuțit. Tânăra a ajuns acum pentru a doua oară în arest.

Este vorba despre o crimă comisă în data de 3 iulie 2019. Paulina S., alături de iubitul ei, un orădean de 45 de ani și un cetățean spaniol, ar fi intrat în casa unui cetățean francez pentru a-l jefui. Totul însă, ar fi degenerat și jaful s-a încheiat cu moartea victimei. O zi mai târziu, cadavrul a fost găsit cu peste 60 de lovituri de cuțit și alte obiecte. 

Cei doi bărbați au fost reținuți la scurt timp, iar Paulina S. a fost dată în urmărire internațională. Ulterior, și arestată preț de 15 zile.

Paulina S. și-a abandonat copilul 

Din cauza restricțiilor generate de pandemie și mai mult, pentru că era însărcinată, Paula S. a fost eliberată și s-a întors acasă. 

După ce a născut, femeia și-a abandonat bebelușul într-un centru de plasament. 

Joi, polițiștii au ridicat-o în baza noului mandat european de arestare emis de autoritățile franceze, iar Curtea de Apel Oradea a dispus măsura arestului provizoriu.

Paulina S. a recunoscut doar că a fost de față când francezul a fost torturat și ucis. Femeia a susținut că loviturile au fost aplicate de spaniol și de concubinul ei, care este dat în urmărire națională în România, potrivit ebihoreanul.ro.

Iubitul Paulei, dat în urmărire națională în România

Iubitul femeii, Horkay Gustav, a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie, după ce, în 2018, a atacat un turist, l-a lovit și i-a furat portofelul. A fost identificat, trimis în judecată în lipsă, şi condamnat definitiv, tot în lipsă, la 5 ani de închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel