EXCLUSIV  Povara de a fi copilul unei personalităţi publice. Smaranda Vornicu: M-au privit cu scepticism

Mihai Ciobanu / 17 aug 2018 / 15:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Smaranda Vornicu, directorul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre modul în care faptul că tatăl său este celebrul Tudor Vornicu i-a influenţat cariera.

Să ai ca părinte o personalitate publică, un om care a performat şi al cărui nume este cunoscut de toţi este o bucurie, dar şi o presiune enormă. Acest lucru a fost dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat DC News, de omul de televiziune Smaranda Vornicu, directorul Festivalului "Cerbul de Aur".

"Este şi o presiune şi o mândrie, dar nu este un lucru simplu. Uneori, de ce să nu recunosc, mi-a fost de ajutor, alteori a fost o responsabilitate care i-a făcut pe unii să privească cu scepticism unele dintre calităţile mele profesionale. Totuşi, am ajuns la o vârstă, am 53 de ani şi sper că măcar celor cu care am lucrat îndeaproape şi celor cu care am colaborat în presa scrisă şi în online sau televiziune le-am confirmat că – sigur, o parte din trăsăturile mele genetice le datorez tatălui meu – pot face faţă proiectelor în care sunt implicată", a dezvăluit Smaranda Vornicu.

Urmăreşte aici declaraţiile făcute de Smaranda Vornicu despre acest subiect:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26