Urmărește emisiunea live


Ponta, răspuns tăios pentru Harnagea: Poate prețul său e mai mic decât am crezut

Victor Ponta a reacționat după declarația lui Cătălin Harnagea.

Cătălin Harnagea, fost director al SIE, a afirmat că George Maior se gândește dacă va intra în PRO România, partidul fondat de Victor Ponta, alături de Daniel Constantin. Harnagea a insinuat că George Maior va candida din partea partidului lui Ponta la prezidențiale.

”La toate semnalele de alarma si ingrijorarile mele legate de situatia economica si fiscal-bugetara si de actul de guvernare (bazate pe cifre si date concrete) se raspunde cu fumigene si gogosi care jignesc inteligenta si bunul simt al oricarui om care gandeste cu mintea lui / plus ca nimeni nu ma contrazice sau nu spune ca ceea ce afirm eu nu ar fi corect si adevarat!

Manipulari tragicomice - ca sunt cu Basescu, ba ca m-a pus Iohannis, ba nu stiu ce fac cu Maior, ba cu PNL si Orban samd. Dragi doamne si domni : chiar imi pare rau de munca noastra a tuturor din perioada 2012-2015 si imi pare rau sa vad ca in 2019 putem sa ne intoarcem la 2009 din cauza arogantei si incompetentei agresive a unor "sefi" . Acum ati inteles?

De ce se compromite un om cum este Dl Harnagea cu asemenea "soparle" ridicole ? Nu stiu - poate ca pretul sau este mult mai mic decat am crezut eu!”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel