Acces Direct- Mirela Vaida, nou atac. Poliția, informare oficială despre atacatoare

Captură YouTube - Yellow News
Captură YouTube - Yellow News

Poliția Capitalei a oferit publicității un comunicat conform căruia atacatoarea prezentatoarei Mirela Vaida a fost reținută și urmează a fi internată într-un spital de psihiatrie. 

O persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat, miercuri, la 112, faptul că o femeie complet dezbrăcată a spart geamurile unui platou de filmare.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4, care au imobilizat-o şi transportat-o la sediul subunităţii de poliţie. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri Agerpres.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. Pe data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiaşi post de televiziune şi a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă, susţin poliţiştii.

"În urma cercetărilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1", arată sursa citată. 

Mirela Vaida, atacată din nou

Mirela Vaida a fost atacată din nou, în timpul unei pauze de publicitate, de aceeași femeie care a mai încercat să o rănească. Poliția a fost chemată pentru a cerceta cele întâmplate. Atacatoarea s-a reîntors și a spart geamurile de la intrarea în sediul emisiunii „Acces Direct”, relatează cei de la România TV. 

Mirela Vaida s-a simțit din nou amenințată și cu viața pusă în pericol, mai spun relatările, mai ales că un atac asemănător a avut loc cu doar câteva săptămâni în urmă. În acel moment, viața prezentatoarei de televiziune chiar a fost pusă în pericol. Atunci, aceeași femeie, Antoanela Grigoraș, avea asupra ei o cărămidă cu care a aruncat înspre prezentatoarea ce transmitea în direct. 

Tentativă la infracțiunea de omor

„Eu le-am spus celor care au venit la fața locului atunci că nu poate să încapă în discuție că vorbim despre o amenințare. Eu am crezut la vremea respectivă că ancheta se va conduce de către procurorul de caz sau de polițiștii care au preluat ancheta pe această tentativă la infracțiunea de omor. Problema cea mai mare este că doamna a fost internată nevoluntar la un moment dat, însă ulterior, dacă vă vine să credeți, a fost eliberată, pentru că practic, această internare nevoluntară echivalează cu un arest preventiv sau orice altă măsură de lipsire de libertate”, susține avocatul Adrian Cuculis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel