PNL îl contrazice pe consilierul lui Iohannis: Tehnocrația, doar o soluție temporară

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că punctul de vedere al consilierului prezidențial Laurențiu Ștefan cu privire la viitorul Guvern nu reprezintă și viziunea liberalilor și subliniază că tehnocrația este doar o soluție temporară.

"PNL este concentrat în acest an pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare. În urma acestor alegeri, ne dorim să administrăm cât mai bine și cât mai multe orașe ale României, iar în toamnă să formăm majoritatea parlamentară pentru desemnarea unui premier liberal. Analizele consilierului prezidențial reprezintă punctul său personal de vedere pe care îl respect, dar nu reprezintă și viziunea Partidului Național Liberal. Tehnocrația este doar o soluție temporară, viabilă doar pe termen scurt, pentru a asigura stabilitate într-un an electoral complicat", susține Gorghiu, potrivit Agerpres.

Fosta coaliție de stânga la putere în România reprezintă o șansă bună de forțe care să totalizeze voturi în alegerile parlamentare din decembrie, dar este puțin probabil să obțină suficient sprijin pentru a forma un guvern, a declarat, miercuri, consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan.

Potrivit lui Ștefan, în condițiile în care niciun partid nu va câștiga majoritatea care să-i permită formarea pe cont propriu a unui guvern, nu este exclusă numirea unui alt tehnocrat ca prim-ministru.

Citește și: Consilierul lui Iohanis aruncă bomba: Un nou premier tehnocrat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel