PNL Buzău nu vrea să vorbească cu toată presa. Revolta unui jurnalist-exclusiv


PNL Buzău refuză să vorbească cu toată presa. Politicienii din acest partid trimit comunicate doar anumitor jurnaliști din presa locală și națională.

Jurnalistul Cosmin Șontică de la Reporter Buzoian a povestit în exclusivitate pentru DC News cum procedează PNL Buzău atunci când vine vorba să discute cu presa. 

"Reporter Buzoian.ro nu este un site de doi bani de care să te ferești. Oamenii ne citesc. Dovadă stau datele de pe Trafic.ro. Avem știri tot timpul. Suntem acreditați la toate instituțiile și la toate partidele din Buzău, mai puțin la PNL pentru că politicienii de acolo nu vor să dialogheze cu noi. Au doar presa lor preferată. Eu am încercat să vorbesc cu ei, dar nu vor să ne trimită nici măcar comunicate de presă. Sunt două motive pentru care PNL Buzău reacționează așa. În primul rând, este vorba de comunicare deficitară. Refuzul de a comunica cu presa este o gafă foarte mare mai ales pentru un partid care se află în prag de campanie electorală. Probabil că vor ca mesajul lor să fie publicat doar de anumiți jurnaliști. Acest lucru duce la îndoială și pentru electorat. Dacă nu vrei să transmiți mesaje către electoratul tău prin intermediul presei, înseamnă că nu te interesează ce cred buzoienii. E strigător la cer ce se întâmplă. Cum să nu comunici cu presa? Este o eroare politică uriașă. Ce arată acest lucru? Repet: că PNL este deficitar la nivelul comunicării", a spus Cosmin Șontică în exclusivitate pentru WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

De asemenea, contactat de DC News, în urmă cu două săptămâni, președintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel, a refuzat să ofere declarații după ce a intrat în cursa electorală. De comunicate de presă nici nu poate fi vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel