Pink a înregistrat o piesă cu Eminem

pink
pink

Pink a înregistrat un duet cu Rapperul Eminem.  Piesa va apărea pe noul album al cânăreței "The Truth About LoveȚ și va fi lansat în toamna acestui an.

Duetul celor doi artiști se numește "Here Comes The Weekend". Pink susține despre această piesă că adoptă stilul alternative. "M-a întrebat: «Vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» I-am spus: «La naiba, da!». Apoi l-am întrebat eu: «Dar tu, vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» iar el mi-a răspuns: «La naiba, da!». Ne-am strâns mâinile. N-am semnat nimic. Am înregistrat piesa", a declarat cântăreaţa americană pentru publicaţia australiană Herald Sun.

Cântăreața americană a mai declarat în același interviu că a întregistrat o a doua piesă cu rapperul despre care este foarte încrezătoare. Ea crede că va deveni un mare hit în viitorul apropiat: "Cred că avem un alt cântec ce va fi lansat în viitor şi acesta va fi amuzant, iar versurile vor include multe prostioare".

Cei doi au mai colaborat la piesa "Won't Back Down" care a fost inclusă pe albumul lui Eminem "Recovery" lansat în anul 2010.

Pe lângă duetul cu Eminem pentru noul său album "The Truth About Love", Pink a mai colaborat și cu Lily Allen. Este cel de-al șaselea ei album de studio și va fi lansat în Marea Britanie pe 17 septembrie și în Statele Unite pe 18 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel