Pieleanu, foc și pară la Antena 3. Radu Tudor: Toată lumea s-a uitat la emisiunea aceasta

Sociologul Marius Pieleanu a avut o poziție fermă, la Antena 3, privind Legea salarizării unitare.

El și-a arătat revolta față de faptul că, la momentul actual, un medic chirurg câștigă un salariu mult mai mic decât un comisar. În emisiunea de la Antena 3 erau invitați și Bogdan Hossu, președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel ALFA și Dumitru Coarnă, liderul sindicaliștilor din Poliție.

"Suntem singura țară din Europa comunitară unde media salariilor din zona publică este mai mare decât la zona privată. Nu este în regulă! Niciodată, un guvern responsabil, nu remunerează un comisar ca pe un medic chirurg. Niciunde în lume nu se întâmplă așa ceva! Niciodată un comisar de poliție nu poate fi asimilat unui medic chirurg primar! Un medic face mulți ani de facultate! Respectăm prestigiul social al muncii, al profesiei? Un medic de la Spitalul Colțea ia 28 de milioane în mână! Suntem nebuni la cap?! Un medic care operează patru cancere pe zi ia 28 de milioane! Vi se pare normal ca un comisar să câștige dublu față de un chirurg?", a zis Marius Pieleanu în emisiunea Danei Grecu.

În pasa dintre "La ordinea zilei" și "Punctul de întâlnire", a intervenit Radu Tudor care a zis în glumă: "Vreau să îi salut pe liderul de sindicat Marius Pieleanu și sociologul Bogdan Hossu".

"A fost un schimb de idei foarte interesant "La ordinea zilei". Toată lumea din Antena 3 s-a uitat la această emisiune, la Marius Pieleanu, Bogdan Hossu și ceilalți invitați. Așa trebuie să fie o dezbatere, așa trebuie pledat unei cauze", a mai zis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel