Urmărește emisiunea live


Petrecere întreruptă de polițiști în Bacău. Amenzi de 12.000 de lei pentru participanți

Pixabay
Pixabay

O petrecere de 11 persoane a fost oprită de polițiștii băcăuani, iar un bar a fost amendat pentru că funcționa după ora 22.

Poliţiştii din Buhuşi au oprit, duminică, o petrecere organizată ilegal în localitatea Gârleni iar organizatorul şi participanţii au fost amendaţi, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, citat de Agerpres.

Cel care a organizat petrecerea ilegală a fost sancţionat cu 3.000 lei iar cei 10 participanţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

"De asemenea, în jurul orei 22.30 s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, faţă de un operator economic din Bacău, după ce în incinta barului au fost identificate 10 persoane care făceau consumaţie. Persoanele depistate în interiorul barului au fost şi ele sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Sâmbătă, poliţiştii băcăuani au oprit alte două petreceri organizate ilegal, în localităţile Sascut şi Ştefan cel Mare, iar organizatorii acestora au fost amendaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel