Petiție semnată de zeci de mii de oameni pentru fetița adoptată

FOTO: România TV
FOTO: România TV

O petiție prin care se solicită ca Sorina, fetița adoptată, să rămână în țară și alături de familia maternală a fost semnată de câteva zeci de mii de oameni în doar câteva ore. 

Peste 69.000 de oameni au semnat o petiție online (până la difuzarea acestei știri) prin care își exprimă dorința ca Sorina, fetița adoptată, să aibă un ”viitor în România, alături de familia ei”.

”Sorina este o fetiță de 8 anișori crescuta in plasament de o familie de romani de la câteva luni. Aceștia și-au manifestat în repetate rânduri intenția de a o adopta însă demersurile lor nu au avut succes. Alături de Sorina, această familie a mai luat în plasament o alta fetiță de aproximativ aceeași vârstă pe care au reușit să o adopte. Fetițele au fost crescute foarte frumos, educate, iubite nespus și nu le-a lipsit absolut nimic”, se arată în textul petiției. 

În direct la România TV asistentul maternal în grija căruia a fost fetița de opt ani, care a fost luată cu mascații și târâtă de procuror pentru a fi trimisă în adopție în SUA, a făcut precizări cu privire la acest incident. 

Vezi aici: Fetiță luată de mascați pentru adopție. Asistentul maternal: De asta au vrut să adopte Suma fabuloasă oferită de statul american

Vezi și: Procurorul care a târât fetiția pentru adopție în SUA, PRIMA REACȚIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel