PERU, accident: 40 de morți și 70 de răniți - VIDEO

Dezastru în Peru! În jur de 40 de morți și 70 de răniți - rezultatul unui teribil accident care a avut loc luni după-amiază. 

Un autocar a ieșit de pe banda lui de mers și a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de alte două autocare și de un camion. Accidentul a avut loc pe Autostrada Panamericana, lângă Huarmey, la circa 300 de km nord de capitala Lima. 

Infiorătorul accident a umplut carosabilul de sânge, resturi de bagaje și de caroserie. Corpurile victimelor, multe dintre ei mutilate, au fost împrăștiate pe drumul asfaltat. Potrivit Poliției, vinovat este șoferul unui autocar ce transporta misionari creștini, care a adormit la volan și a pierdut controlul volanului.

Amploarea accidentului a dus la declanșarea "alertei rosie" în centrele de sănătate din zona pentru a putea răspunde numărului mare de victime. Presa locală a semnalat faptul că în momentul în care a avut loc tragedia, în cel mai apropiat spital erau două asistente și un medic, motiv pentru care răniții au fost transportați de urgență la spitale aflate la distanță mai mare.

Acesta este cel mai grav accident rutier produs în Peru începând din octombrie 2013. Atunci, 51 de oameni au murit după ce un camion supraîncărcat a fost implicat într-un accident pe o autostradă din sudul țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel