Persoanele care intră pe site-uri pentru adulți riscă închisoarea

 Site-urile comerciale sunt din ce în ce mai des folosite pentru a ascunde conținut pentru pedofili.

Persoanele care vizualizează sau caută conținut pornografic online riscă să fie arestați pentru accesarea imaginilor cu abuzuri asupra minorilor pentru că pedofilii au început să ascundă conținut ilegal pe site-uri comerciale, scriu cei de la The Guardian.

În ultimele 18 luni a avut loc o creștere semnificativă a folosirii site-urilor deghizate care oferă o rută c către clipuri cu abuzuri sexuale asupra minorilor, a spus Fred Langford, șeful executiv de la o asociație caritabilă din Marea Britanie. Au fost descoperite 743 de astfel de site-uri în 2015 de către Internet Watch Foundation, un număr de 2 ori mai mare față de 2013.

"A devenit o practică acceptată pentru partea comercială a comunității pedofililor pentru că aceasta tehnică este mai eficientă în a menține conținutul live pentru o perioadă mai mare" mai spune Langford. IWF a descoperit anul trecut că 21% dintre site-urile care conțineau imagini și clipuri ilegale erau comerciale și că cei care voiau să obțina profit de pe urma abuzurilor ascundeau conținutul în spatele site-urilor legale pentru adulți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel