PENSII SPECIALE. Carmen Dan - Valeriu Pricină. ”Cum să spui așa ceva la 27 de ani după Revoluție?”

Valeriu Pricină, vicepreședintele SCMD, a taxat-o pe Carmen Dan după ce aceasta a afirmat că nu este ministrul chestorilor și al generalilor, ci al tuturor românilor.

 ”Doamna aceasta ministru de Interne, în cel mai curat stil bolșevic care l-ar fi mulțumit pe Lenin, cum să spui așa ceva: ”eu nu sunt ministrul generalilor și al chestorilor ci al mulțimii, al celor mulți”? Cum să spui așa ceva la 27 de ani după Revoluție? Asta nu era bine nici pe vremea lui Ceaușescu, Ceaușescu nu ar fi îndrăznit să spună, să desconsidere în halul ăsta. Adică ce? E o rușine să ajungi chestor sau general în armata română sau în poliție? Ce e asta? Ce vrea să spună doamna ministru? Dacă oamenii ăștia loviți în interesele lor, că toți avem interese, trăim cu bani, trăim cu niște venituri după, militarul nu poate face afaceri, nu are altă sursa și e normal să se îngrijească de această sursă. Nu e normal ca generalul sau chestorul ăla care își vede dintr-o trăsătură de condei a unor pesediști care nu își mai recunosc propriul vot. Votul lor, aproape în unanimitate pe Legea 223, a nenorocit-o Cioloș și acum o nenorocesc ei. Pentru ce? Cu ce folos? Rezolvă problemele României? ”, a spus acesta la România Tv.

Reamintim declarația Ministrului de Interne în contextul dezbaterilor privind ordonanța care vizează modificarea modului de calcul al pensiilor speciale: „Nu sunt ministrul chestorilor și generalilor. Sunt ministrul celor mulți, sunt ministrul românilor. (...) Nu am avut o grijă pentru generalii și chestorii care, având informații, ar fi optat pentru a ieși din sistem. Mesajul meu s-a adresat celor mulți".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel