Pavel Popescu (PNL) - Ecaterina Andronescu, scandal în direct: Eşec total / Cum vă permiteți?

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Scandalul a pornit, în emisiunea Andreei Crețulescu de la România TV, în contextul prezentării cazului fetiței Sorina din Baia de Aramă, dar și a cazului medicului român, Camelia Smicală, și a copiilor ei luați de autoritățile finlandeze de mai bine de 3 ani.

Mi se pare o lipsă de respect din partea statului finlandez pentru statul român. A trimis emisari acolo, a fost trimis și preot, iar copiii (nr. red. Cameliei Smicală) erau în excursie. Nu se poate așa ceva. Aș invita-o pe ambasadoarea Finlandei să discute acest caz. a spus Ecaterina Andronescu.

Permiteți-mi să intervin. Doamna Andronescu, sunteți ministru de 20 de ani. Am o colegă, care mi-a spus Eu m-am născut cu Andronescu ministru și o să mor cu ea ministru. Ceea ce este o tragedie! Aveți un ministru de Externe, într-adevăr dl.Meleșcanu nu cred că poate face ceva în acest caz pentru că în momentul în care a spus că toată Diaspora nu contează, a umilit toată Diaspora a spus Pavel Popescu.

Nu facem politică pe spatele unui copil. Întâi de toate, dați-mi voie să vă corectez... a spus Ecaterina Andronescu.

Lăsați-mă să va spun. Puneți mâna pe telefon și sunați-l pe dl. Meleșcanu... Eu nu știu ce face dl. Meleșcanu pentru că dpv. diplomatic a distrus tot. a spus deputatul Pavel Popescu.

Eu știu ce să îi spun... dl. deputat, vreau să știți că am mai fost de 3 ori ministru... a spus Ecaterina Andronescu.

Foarte rău! a spus deputatul Pavel Popescu.

Din acele momente de mandat, nu am strâns un mandat întreg. Cea mai lungă perioada a fost de 2 ani și jumătate. a spus Ecaterina Andronescu.

Eu nu am fost niciodată ministru și nici nu mi-aș dori să fiu un ministru în condițiile în care ați fost dvs. Vreau să vă spun asta. Este o tragedie!  a spus deputatul Pavel Popescu.

Tragedie este ce spuneți dvs. pentru că nu știți despre ce vorbiți, a spus Ecaterina Andronescu.

Educația Ecaterinei Andronescu a fost un eșec total! a spus deputatul Pavel Popescu.

Cum vă permiteți să spuneți acest lucruri? Argumentați! Nu faceți afirmații gratuite pentru că este munca mea și nu vă permit să vă bateți joc de ea! Ați înțeles? Am fost director 8 ani de zile în cea mai bună universitate din țară. a spus Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel