PADINA FEST 2014, atmosferă de sărbătoare cu multă muzică, băutură și mâncare

A cincea ediție a festivalului PADINA FEST 2014, care s-a desfășurat la Padina din masivul Bucegi, a străns în acest weekend căteva mii de participanți.

Câmpia Padinei și împrejurimile au fost neîncăpătoare pentru sutele de mașini și corturi ale turiștilor veniți să se relaxeze pentru câteva zile în cel mai nou festival montan:PADINA FEST. Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Fundaţia „Padina Fest", pe Platoul din Lunca Padinii, Masivul Bucegi, a oferit concerte şi spectacole.

"Fie vremea cât de rea / Ne vedem la Padina / Fie vremea cât de bună / Ne distrăm o săptămână!", acesta pare că a fost sloganul manifestărilor de la PADINA FEST 2014.

Festivalului „Padina Fest" a avut mai multe componente: culturală, ecologică, sportivă şi de educaţie montană, ce s-au  materializa prin organizarea de concerte şi spectacole, acţiuni de ecologizare, competiţii sportive, activităţi de alpinism şi ateliere de lucru.

Citește și: PADINA FEST 2014, cinci zile de muzică și aventură între 23 și 27 iulie

Padina Fest a oferit publicului, pe lângă concerte, o mulţime de de activităţi în aer liber: de la piese de teatru la Maratonul Bucegilor, tiroliene, căţărat pe stâncă sau workshop-uri.

Cu toate aceaste, festivalul din inima Bucegilor dădea impresia unui bălci, care în afara zonei protejate, unde se desfășurau concertele, toată lumea asculta muzica preferată, iar negustorii își etalau produsele pe tarabele improvizate.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel