PADINA FEST 2014, cinci zile de muzică și aventură între 23 și 27 iulie

A cincea ediție PADINA FEST 2014 se va desfășura între 23 și 27 iulie, pe platoul Padina din Bucegi. Padina Fest  reprezintă  un eveniment responsabil, având ca scop promovarea munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

PADINA FEST 2014. Festivalul de pe platoul Padina din Munţii Bucegi, zonă care aparține de  judeţul Dâmboviţa, va oferi publicului, pe lângă concerte, o mulţime de activităţi în aer liber: de la piese de teatru la Maratonul Bucegilor, tiroliene, căţărat pe stâncă sau workshop-uri.

PADINA FEST 2014. Pentru  acest an, organizatorii festivalului au mutat evenimentul în luna iulie, puţin mai devreme decât erau obişnuiţi fanii Padina Fest. Între trupele româneşti şi internaţionale care și-au anunțat participarea se numără și Şuie Paparude, Implant Pentru Refuz, Grimus, Valerinne, The Case, Vrelo (Serbia) şi Wordly Savages (Canada, Serbia, Anglia).

Citește și: Transcarpatica, mai spectaculoasă decât Transfăgărășanul, începe să prindă contur


PADINA FEST 2014. Preţul biletelor pentru ediţia din acest an a festivalului Padina Fest este de 50 lei pentru un abonament şi este cuprins între 15 şi 30 lei pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă. Acestea pot fi achiziţionate online pe www.myticket.ro.

PADINA FEST 2014. Pentru cei cu spirit de aventură, organizatorii au pregătit căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii.

PADINA FEST 2014. Maratonul Bucegilor nu a fost omis nici la această ediție. O întrecere sportivă cu două probe independente, Trail Running si MTB Cross-country. Ambele întreceri se adresează atât amatorilor entuziaşti cât şi competitorilor experimentaţi, fiecare având câte un traseu lung şi unul scurt. Maratonul Bucegilor este organizat cu ajutorul Smartatletic. 

Citește și: Dâmbovița va intra în forță pe harta turistică a României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel