PAȘTE 2018, salarii și pensii. Viorica Dăncilă, informații de ultimă oră privind plata

Darius Muresan / 03 apr 2018 / 17:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre acordarea salariilor și pensiilor înainte de Paște.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă a anunțat la Parlament că salariile bugetarilor vor fi acordate în aceste zile, înainte de Paște. 

În cee ce privește pensiile situația este diferită, ele nu pot fi acordate înainte de Învierea Domnului. Viorica Dăncilă a explicat că pensiile nu pot fi acordate înainte de Paște deoarece ele se plătesc între data de 14 și 22 a fiecărei luni. Astfel, acordarea lor acum ar duce la o perioadă foarte mare până la următoarea plată.

Întrebată la Parlament dacă salariile vor fi plătite săptămâna aceasta, Dăncilă a răspuns: "Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paşte. Pensiile nu şi am să vă explic şi de ce. De obicei, pensiile se dau între 14 şi 27 ale lunii. Dacă le dăm acum, va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, abia am terminat cu pensiile pe luna trecută. Este foarte greu să tipărim fluturaşii de pensie". 

Viorica Dăncilă a fost prezentă marţi în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora prim-ministrului", la solicitarea grupului parlamentar PNL.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24