Orban - Vela, răsturnare de situație cu 15 mai. Chirieac: Premierul ar fi putut să spună următorul lucru

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a spus, în urma declarațiilor ministrului Marcel Vela, că motivele pentru care se va permite, după 15 mai, părăsirea localității nu sunt încă stabilite. Analistul Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri, pe Facebook, că ar fi fost dificil să impui restricții în zonele metropolitane, astfel că s-a decis ca oamenii să poată circula în aceste zone fără declarație pe propria răspundere, după 15 mai, chiar dacă se depășește limita de județ sau de municipiu. Joi, întrebat de acest subiect, premierul Ludovic Orban a precizat că nu comentează declarațiile colegilor săi referitoare la motivele pentru care se va putea părăsi localitatea după 15 mai și că acestea încă nu au fost stabilite.

Eu nu comentez declarațiile colegilor mei. Păi este echipa domniei sale. Este echipa cu care conduce România”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac într-o intervenție la Antena 3. 

„Domnul Marcel Vela, din punctul de vedere al imaginii, al comunicării, se dovedește a fi un lider. Cum să nu comentezi ce spune președintele Comitetului pentru Situații de Urgență, ministrul de Interne?! În toată această perioadă, incontestabil, Marcel Vela a fost la înălțimea situației. La fel și Nelu Tătaru. Cum să nu comentezi în această chestiune? Poți să spui: da, este o ipoteză de lucru, dar încă nu am luat decizia”, a zis analistul.

Bogdan Chirieac a adăugat: „Marcel Vela a colaborat foarte bine cu specialiștii. De acolo a rezultat că impactul pandemiei în România nu a atins proporțiile din Vest, de acolo au rezultat multe lucruri pozitive pe partea medicală. Eu sper ca, în continuare, să colaboreze strâns cu specialiștii."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel