Olt: O minoră de 16 ani şi o femeie de 59 de ani date dispărute, găsite de poliţişti în judeţ

O fată de 16 ani, din comuna Vlădila, dată dispărută luni, de către familie, a fost găsită în aceeaşi zi de către poliţişti, care au mai găsit luni încă o persoană dată dispărută, respectiv o femeie în vârstă de 59 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, adolescenta din Vlădila a plecat voluntar de acasă în seara zilei de 22 septembrie şi nu a mai revenit, iar luni, la ora 14,00, bunicul ei a sesizat poliţia despre dispariţia minorei.

Fata a fost găsită în Vlădila, pe o stradă, ea declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

"În urma verificărilor şi activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat minora, care a fost încredinţată familiei. Aceasta a declarat faptul că nu a fost victima niciunei infracţiuni pe durata plecării sale de la domiciliu", a precizat Alexandra Dicu.

Tot luni, în judeţul Olt a fost găsită o altă persoană dată dispărută. Este vorba de o femeie de 59 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, căutată după ce a plecat de la domiciliu în data de 15 septembrie. Ea a fost găsită în comuna Strejeşti şi a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu.

"În urma unei solicitări, emisă de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, poliţiştii olteni au desfăşurat activităţi de căutare şi au identificat pe raza comunei Strejeşti, din judeţul Olt, o femeie, de 59 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, dată în urmărire în urma plecării sale de la domiciliu la data de 15 septembrie. Aceasta a declarat că a părăsit domiciliul voluntar", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel