Oficial străin luat de SMURD, la Parlament

Un oficial străin a fost luat de SMURD, joi, 27 septembrie, informează România TV. Totul s-a întâmplat la Palatul Parlamentului.

Unui oficial străin, în vârstă de peste 40 de ani, i s-a făcut rău în Parlament. Trebuia să participe la Adunarea Generală a Uniunii Europene a Grefierilor, care se desfășoară în aceste momente la Palatul Parlamentului, potrivit informațiilor prezentate de România TV, în jurnalul orei 9.00.

Echipajele i-au acordat primul ajutor. După ce a fost consultat, s-a decis să fie dus la un spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Reprezentanţii grefierilor şi ai personalului nejudecătoresc din sistemele de justiţie din Uniunea Europeană, Norvegia, Coreea de Sud, Japonia, Maroc şi Tunisia se reunesc la Bucureşti, în perioada 27-28 septembrie 2018, la Palatul Parlamentului, pentru a dezbate şi a stabili în cadrul Adunării Generale a Uniunii Europene a Grefierilor măsurile care vor fi implementate pentru promovarea profesiilor care contribuie la realizarea unei justiţii independente în serviciul cetăţenilor, conform unui comunicat al CSN Sindicale Naţionale Meridian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel