Octavian Bot nu a murit. Greșeala făcută de ALDE

În cursul zilei de miercuri, ALDE a anunțat că parlamentarul Octavian Bot a murit. Însă acesta este încă în viață.

"Alianţa Liberalilor şi Democraţilor transmite sincere condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot. Astăzi, după o lungă şi grea suferinţă, Octavian Bot a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani. Suntem alături de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele. Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale şi a fost o persoană care şi-a adus contribuţia la contruirea liberalismului şi a democraţiei în România. Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să-l cunoască. Dumnezeu să îl odihnească!", se arată în mesajul semnat de copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin.

Ultierior, partidul a emis un nou comunicat de presă în care își cere scuze pentru eroare și în care anunță că Octavian Bot este încă în viață.

Totodată, Vocea Transilvaniei scrie că medicul Corneliu Negrini a anunţat că starea pacientului este crinică, dar, încă, nu a decedat.

De asemenea, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Municipal din Oradea, acolo unde este internat Octavian Bot, a declarat pentru Agerpres că parlamentarul este în stare gravă, dar în viață.

"Este în stare foarte gravă, se află pe secția de Terapie intensivă a Spitalului municipal. A fost internat în urmă cu două săptămâni la secția de cardiologie, apoi a fost transferat, de câteva zile, la secția de terapie intensivă, unde i s-au făcut manopere ce țin de evoluția bolii lui. El suferea de mai mult timp de cancer, leucemie și a fost tratat timp de cinci ani, inclusiv în spitale din Viena, unde i s-a făcut transplant de măduvă. Este în stare foarte gravă. În mod inevitabil, într-o zi, două, cel târziu va fi.... Dar, deocamdată este în viață, este monitorizat, primește tratamentul, este în permanență un medic lângă el, dr. Negrini, plus echipa de terapeuți," a spus managerul Spitalului municipal.

Acesta a precizat că bolnavul are puls, activitate cerebrală, dar nu mai vorbește.

"Nu știu dacă mai reacționează sau nu pentru că starea lui se modifică de la un moment la altul (...)," a menționat dr. Carp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel