Șocant cum s-a prezentat o candidată în campanie. Sergiu Andon, critic

Unii candidaţi la alegerile locale nu sunt în stare nici măcar să-şi citească propriul program. E cazul Dorinei Pleşcan, candidat la primăria Petroşani din partea Platformei civice Alianța pentru Hunedoara. Avocatul Sergiu Andon a comentat critic, la Antena 3, în legătură cu acest subiect. 

Invitată la o televiziune locală, Pleşcan nu a ştiut cum se citeşte "start-up", deşi cuvântul era trecut în propriile ei documente, printre propunerile electorale.

Prezent în platoul emisiunii moderată miercuri după-amiază de Alina Petrescu la Antena 3, avocatul Sergiu Andon a comentat prestația candidatei de la Petroșani.

"Mai e și mincinoasă. Măcar dacă era onestă, o scuzam. Hai să zice că putem avea lideri analfabeți, dar când mai sunt și mincinoși, atunci chiar că nu au ce căuta. E rezultatul scăderii îngrjorătoare a gradului general de cultură. Aici e un exemplu extrem, dar se resimte și la alții. Eu urmăresc emisiunile electorale și de la alte posturi. Ce specimene poți să vezi acolo! E o scădere generală a gradului de instrucție și la candidați, care se va vedea din păcate și la alegători. Pe de altă parte, inexplicabilul recul din legislația partidelor. Acolo, invenția celor 252 de partide din perioada FSN a fost o șmecherie, ca să pulverizeze voturile opoziției. Evolua fenomenul politic către bipolaritate. De ce s-a venit cu accesul ăsta al capacității de a face partidul cu trei membri, nu am înțeles niciodată". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel