Oana Zăvoranu într-o ținută ȘOC la Cimitirul Eternitatea

Oana Zăvoranu a reuşit să șocheze, luni, în cadrul unei conferințe de presă la Cimitirului Eternitatea, unde se află şi sediul firmei în posesia căreia a intrat după moartea Mărioarei Zăvoranu. Aceasta a venit la cimitirul unde sunt înmormântați părinții ei cu cu un decolteu adânc  lenjeria intimă la vedere.

Vedeta anunțase dezvăluiri senzaţionale în cadrul unei conferințe de presă, la care a întârziat circa două ore din cauză că aceasta a trbuit să mai facă un drum pe la DIICOT.

"Mâine (n.r. - ieri) la orele 14.00, invit toată presa şi televiziunile la sediul Agricomex-ului, unde NIMENI ŞI NIMIC NU MAI POATE SĂ ÎMI STEA ÎN CALE".

Citește și: Oana Zăvoranu: Nu mi-e dor de Mărioara Zăvoranu

Vedeta a dezvăluit că mama sa ar fi fost cercetată de DNA. În plus, deși s-a spus că a moștenit o avere de 60 de milioane de euro, Querida susține că i-a rămar aproape nimic.

"Eu nu am moștenit de la această femeie nimic. Decât patru acțiuni. Ea m-a lăsat cu belele pe cap", a declarat vedeta.

Oana Zăvoranu își atacă mama și pe asociatul acesteia, Dragoș Stoian. "Și în acest moment există la DNA un dosar în care Dragoș Ionel Stoian și Marioara Zpvoranu au calitatea de suspecți. Normal că mortul nu mai poate răspunde, dar Ionel trăiește și am o plăcere sadică din respect și din  mâhnire vizavi de ce-ar fi putut simți și cum se perpelește în mormânt tatăl meu știind ce golan și ce golănii se fac".

Oana Zăvoranu o acuză pe mama sa că ar fi avut o relație amoroasă cu Dragoș Stoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel