Oana Zăvoranu, despre Patriarhul Daniel: Avea o slăbiciune pentru mine

oana
oana

În pofida faptului că a fost subiectul unor controverse religioase în trecut, Oana Zăvoranu și-a amintit în mod plăcut de o întâlnire din trecut cu actualul Patriarh al Bisericii Române la Iași, susținând că Preafericitul Daniel nu era numai un fan al telenovelei în care ea juca atunci, ci și un admirator al persoanei sale, scrie cancan.ro

Pe vremea când Oana Zăvoranu era protagonista serialului "Numai iubirea" de la Acasă TV, actorii mergeau în „pelerinaj" prin toată ţara pentru a-și cunoaște fanii, a explicat aceasta, amintindu-și cu lux de amănunte vizita pe care i-a făcut-o Patriarhului la Iaşi. Fericirea de pe chipul Preafericitului era evidentă în momentul în care a întâlnit-o pe Oana pentru că, susţine ea, era un fan al telenovelei şi, mai mult de atât, al Oanei, scrie cancan.ro.

„Eram cu Papadopol, Corina Dănilă, Bordeianu şi Adela Popescu. Am mers la un moment dat această Biserică din Iaşi unde Daniel Patriarhul era cel mai mare preot al Moldovei. Am făcut o vizită specială. Ne-a primit foarte drăguț. Avea o slăbiciune pentru mine. A fost foarte drăguţ cu toată lumea, dar în mod special cu mine. Urmărea ”Numai iubirea”. Chiar dacă eram personaj negativ, mi se adresa cu domnișoara Deea. Spunea că sunt rea, dar o rea bună și-mi scuza toate nenorocirile care le făceam eu acolo. Eram cu o fustă foarte scurtă, mai decoltată, stăteam picior peste picior şi încercam să trag de fustă, iar el îmi zâmbea", și-a amintit, în mod plăcut, Oana Zăvoranu.

„S-a pozat cam mult cu mine, probabil că am fost mai mult pe gustul Preafericitului, decât ceilalţi. Toţi îmi spuneau că ești atât de demonică încât l-ai îmbârligat până şi pe părinte", a mai spus Oana. Întrebată dacă i-a spus ceva vorbe de duh, Oana a răspuns ”S-a pozat cam mult cu mine. Să știi că ți le trimit pe e-mail, îmi spunea pentru că nu mai știu dacă era facebook atunci, s-a pozat și cu ceilalți, dar mai mult cu mine”, a adăugat Oana, pentru cancan.ro.

În 2009, dar și în 2011, Oana Zăvoranu a creat două controverse religioase în România, după ce a pozat în haine de călugăriţă, în ipostaze provocatoare, pentru ca ulterior să apară în ediţia autohtonă Playboy cu o cruce între sâni, fapt ce a stârnit mânia Bisericii Ortodoxe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel