Oana Zamfir: Ai votul meu! Am auzit că PSD are nevoie de intelectuali, poate îi caută în propriul partid!

Anca Murgoci / 02 dec 2019 / 08:35 Salveaza PDF Comentarii

Oana Zamfir a spus pe cine votează.

După concursul 1România, organizat la Antena 3 de Ziua Națională a României, jurnalista a zis că i-ar acorda toată încrederea, dacă va candida, lui Florin Bucuțea, 24 ani, Dăișoara (Brașov).

Florin Bucuțea este membru PSD. În localitatea Dăişoara din judeţul Braşov, a reuşit să umple o încăpere a Căminului Cultural cu 4000 de volume, transformând-o într-o adevărată bibliotecă. Totul a început cu o campanie de donare de cărţi pe care a iniţiat-o pe Facebook. A avut un rezultat incredibil, dovadă că astăzi, în localitatea Dăişoara din judeţul Braşov, cei mici se bucură de universul cărților.

Oana Zamfir a spus că, dacă Florin Bucuțea va candida, are votul ei.

 
"Are votul meu dacă va candida. Trebuie să mă mut la Brașov pentru acest lucru. Apropo, te caută Ecaterina Andronescu. De altfel, am auzit că PSD are nevoie de intelectuali, poate îi caută în propriul partid că înțeleg că tu ești deja în PSD. M-aș bucura foarte mult să te votez, dar asta este pe persoană fizică. Ca realizator la Antena 3, te aștept în emisiune să vorbești tu despre ce este de făcut, inclusiv la nivel politic”, a spus ziarista la Antena 3, de Ziua Națională a României.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28