Oana Radu, în lacrimi. Iubitul ei a MURIT!

Oana Radu
Descriere foto: Oana Radu

Iubitul Oanei Radu, Alin, victima unei răzbunări, a murit în urma complicațiilor care au apărut din cauza arsurilor. 

Alin avea arsuri pe 75% din suprafața corpului, din cauza unei răzbunări. Un vecin, cunoscut cu probleme psihice, a aruncat pe scara unui bloc benzină după care a aprins-o cu o brichetă.

Vestea tragică a fost făcută de însăși Oana Radu, care a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: "Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața! Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările".

Oana Radu a făcut tot posibilul pentru a-l salva


Înainte ca iubitul ei să înceteze din viață, artista a căutat, disperată, donatori de sânge pentru el.

„Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai vostri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic.

Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă. Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca. Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre.
Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge", transmitea Oana Radu.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24