O pacientă, TAXATĂ cu o sumă colosală pentru că a așteptat 7 ore la Urgențe, fără să primească ajutor

O pacientă, TAXATĂ cu o sumă colosală pentru că a așteptat 7 ore la Urgențe, fără să primească ajutor / Foto: Pixabay
O pacientă, TAXATĂ cu o sumă colosală pentru că a așteptat 7 ore la Urgențe, fără să primească ajutor / Foto: Pixabay

O femeie a fost taxată de un spital pentru că a așteptat 7 ore la Urgențe, fără să primească tratament.

O femeie din SUA a fost taxată cu 688,35 dolari pentru că a așteptat șapte ore în camera de gardă a unui spital din orașul Atlanta, fără a primi vreun tratament, scrie The Independent. Taylor Davis a ajuns la spitalul Emory Decatur în luna iulie pentru a primi îngrijiri medicale pentru o rană la cap, dar a trebuit să se întoarcă acasă după ce a așteptat timp de șapte ore, fără să fie consultată sau tratată.

„Nu mi-a luat nimeni nici măcar tensiunea sau febra, nimeni nu mi-a strigat numele în sala de așteptate. Nu m-a consultat nimeni”, a declarat Taylor Davis pentru un post tv de știri din Atlanta.

Cu toate că nu i s-a oferit ajutor, femeia a primit prin poștă o factură. A fost convinsă că este vorba de o greșeală și a decis să sune la spital.

„Un angajat mi-a spus că acesta este protocolul spitalului: chiar dacă nu te vede nimeni, din momentul în care introduci în sistem contul tău social, ești taxat.”, a spus femeia.

Nedumerită, Taylor Davis a cerut explicații pentru factura uriașă și pe e-mail, iar răspunsul pe care l-a trimis spitalul este acesta: „Sunteți taxat înainte de a fi văzut. Nu pentru a fi văzut.”. Autoritățile sanitare au transmis că vor cerceta acest caz. Femeia spune acum că se va gândi de două ori înainte de a merge la un spital.

O pacientă, TAXATĂ suplimentar de medic pentru că a PLÂNS în timpul unei intervenţii chirurgicale

O altă femeie din Statele Unite a rămas surprinsă atunci când a primit factura pentru serviciile medicale de care a beneficiat într-un spital.

Pe cea de-a doua rubrică a documentului, femeia a observat că i-au fost aplicate taxe suplimentare pentru că nu s-a putut abţine din plâns. Medicii au caracterizat serviciul drept o "emoţie scurtă", aplicând pentru acest lucru un cost de 11 dolari. "Intervenţia: 223 de dolari. Plânsul se plăteşte separat", a scris femeia în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Twitter.

Mulţi utilizatori s-au declarat revoltați de această situaţie şi au criticat aceste practici ale medicilor, pe care le consideră profitoare faţă de oamenii bolnavi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel