O pacientă, TAXATĂ suplimentar de medic pentru că a PLÂNS în timpul unei intervenţii chirurgicale - FOTO

O pacientă, TAXATĂ suplimentar de medic pentru că a PLÂNS în timpul unei intervenţii chirurgicale / Foto: Pixabay
O pacientă, TAXATĂ suplimentar de medic pentru că a PLÂNS în timpul unei intervenţii chirurgicale / Foto: Pixabay

O pacientă a fost taxată suplimentar pentru că a plâns în timpul unei intervenții chirurgicale.

O femeie din Statele Unite a rămas surprinsă atunci când a primit factura pentru serviciile medicale de care a beneficiat într-un spital, scrie The Mirror.

Pe cea de-a doua rubrică a documentului, femeia a observat că i-au fost aplicate taxe suplimentare pentru că nu s-a putut abţine din plâns. Medicii au caracterizat serviciul drept o "emoţie scurtă", aplicând pentru acest lucru un cost de 11 dolari. "Intervenţia: 223 de dolari. Plânsul se plăteşte separat", a scris femeia în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Twitter.

Intrenauții, val de reacții

Mulţi utilizatori s-au declarat revoltați de această situaţie şi au criticat aceste practici ale medicilor, pe care le consideră profitoare faţă de oamenii bolnavi. 

„Acesta este cu adevărat momentul în care ar trebui să dăm jos acest sistem. Acesta este sfârşitul, societatea este coruptă.", a comentat un internaut.

"Ți-au umplut factura pentru a câștiga mai mulți bani. Manevră foarte scumpă! Vor adăuga această taxă de fiecare dată când te vor întreba dacă ai fost deprimat recent sau despre starea ta mentală", a spus un alt utilizator.

"Nu voi înțelege niciodată taxele medicale din SUA.", a scris un altul.

Cazul femeii pare că nu este singular. În comentariile postării și alți oameni s-au plâns că au primit astfel de taxe suplimentare în spitale. Un utilizator a povestit că medicul stomatolog a început să îi scoată mai mulţi dinţi decât era nevoie pentru a-l taxa pentru doze suplimentare de anestezic.

O femeie cu piciorul fracturat, internată într-un spital din Botoşani, a sunat la 112 pentru a fi dusă la toaletă

Reamintim și cazul di Botoșani. O femeie în vârstă de 79 de ani, internată într-o zonă tampon din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, a sunat la 112 pentru a fi dusă la toaletă. Se pare că pacienta ar fi apelat întâi la ajutorul medicilor, dar aceștia ar fi ignorat-o. Pentru că nu se putea deplasa singură din cauza unei fracturi grave de femur, a apelat numărul de urgenţă pentru a fi ajutată să meargă la toaletă. Ea aştepta rezultatul testului COVID într-un salon de pe o secţie tampon, pentru a se putea interna. Pacienta a povestit că a chemat în repetate rânduri personalul de pe secţie, însă nimeni nu a băgat-o în seamă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel