O fetiță a murit după ce a căzut cu bicicleta. A fost speriată de un ATV condus de o minoră

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

O fetiță din Sălaj a murit după ce a căzut cu bicicleta. Aceasta a fost speriată de un ATV care venea din sens opus. 

O minoră în vârstă de 9 ani a murit, luni, după ce a căzut cu bicicleta. Accidentul s-a produs în localitatea Plopiş, din județul Sălaj, după ce aceasta s-a speriat de un ATV ce venea din sens opus, condus de o altă minoră în vârstă de 17 ani. 

'Poliţiştii din Şimleu Silvaniei s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, o minoră localnică de 9 ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe un drum pietruit, în pantă, s-a speriat de un vehicul de tip A.T.V. condus din sens opus, de o tânără de 17 ani, din Plopiş, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, minora de nouă ani a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul', a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj într-o informare de presă.

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au efectuat verificări, în urma cărora au descoperit faptul că minora de 17 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ATV-ul pe care îl conducea nu era înmatriculat. 

Aceștia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au condus la producerea evenimentului rutier.  A fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: O mașină a luat foc într-o curte din Braşov. Cauza pare să fie un scurtcircuit 

Luni seara, într-o curte a unei case din orașul Brașov, o mașină a luat foc. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, nu au existat victime.

Incendiul, care s-a manifestat cu flacără şi degajare mare de fum, a fost stins, iar focul nu s-a extins la casă şi la un alt autoturism parcat în apropiere.

În urma incendiului, a fost afectată partea din față a mașinii. Potrivit informațiilor oferite de ISU Braşov, cauza probabilă a incendiului pare a fi un scurtcircuit, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel