O femeie colectează hainele persoanelor asaltate

Hărțuirea sexuală în întreaga lume este adesea urmată de vina victimei. Jasmeen Patheja colectează hainele purtate de persoanele asaltate, potrivit BBC.

Într-o cameră mică din casa ei, care a fost transformată într-un muzeu, se află zeci de articole de îmbrăcăminte, fiecare cu o poveste.

De exemplu, un costum roșu și negru a fost donat de o femeie care a fost asaltată de Revelion, anul trecut. Există haine donate și de o femeie care a fost hărțuită în timp ce călătorea cu trenul.

"Nu are nimic de-a face cu ceea ce porți, nu există nicio scuză pentru o astfel de violență și nimeni nu o cere vreodată", a spus Patheja, care precizează că proiectul ei a luat forma și unui spațiu pentru povestirile colective despre durere și traume.

[citeste si]

În anul 2015, se estima că, la nivel global, cel puțin 35% din femei au fost abuzate fizic și/sau sexual. Între 40 și 50 la sută din femeile din Uniunea Europeană au fost hărțuite la locul de muncă. Hărțuitorii și violatorii nu țin cont de educație, vârstă, gen, clasă socială, cetățenie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel