O fântână din Iaşi ar fi fost contaminată cu o substanţă. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că un bărbat din localitatea Costuleni ar fi turnat o substanţă într-o fântână pentru a-şi otrăvi soţia.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că o femeie din comuna Costuleni a sesizat poliţia spunând că în dimineaţa zilei de 7 septembrie a văzut un vecin, care se afla în proces de divorţ, aruncând o substanţă în fântână. O zi mai târziu, culoarea şi gustul apei erau schimbate, iar mirosul era înţepător. Analizele efectuate ulterior au identificat două substanţe, între care şi un pesticid care este toxic pentru mediul acvatic şi cu efect pe termen lung.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi, Ioana Bîleam a declarat că la sfârşitul săptămânii trecute a fost primită o nouă sesizare conform căreia apa din fântâna respectivă şi-a schimbat din nou culoarea. 'Am fost sesizaţi, la data de 8 septembrie, că un bărbat ar fi aruncat o substanţă necunoscută într-o fântână din comuna Costuleni. De asemenea, la data de 1 noiembrie am fost sesizaţi despre aruncarea unei substanţe necunoscute în aceeaşi fântână. Au fost întocmite dosare penale în ambele cauze şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de infectare a apei. În referire la prima sesizare, putem preciza faptul că un bărbat din comuna Costuleni este bănuit de comiterea faptei', a declarat Ioana Bîlea, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel