VIDEO. O cisternă a explodat pe o șosea din județul Brăila (foto în articol)

În afara localității Bărăganul, din Brăila, o cisternă s-a răsturnat și a explodat, pompierii ISU intervenind pentru stingerea flăcărilor. 

Circulația pe DN 21A, în afara localității Bărăganul, județul Brăila, dinspre Țăndărei, a fost întreruptă în urma unui accident rutier în care o autocisternă plină cu motorină s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul autocisternei a reușit să se salveze, însă incendiul izbucnit la locul accidentului riscă să ducă la producerea unei explozii, scrie Viața Liberă

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, circulația în zonă a fost întreruptă pentru a permite echipelor de intervenție din cadrul ISU Brăila să acționeze pentru lichidarea incendiului.

"În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

"Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti", potrivit ISU Brăila.

UPDATE. Conform informațiilor România TV, cisterna ar fi explodat, la fața locului fiind deja pompierii de la ISU Brăila. Nu a fost raportată nicio victimă. 

Incendiul a fost lichidat la ora 19:23, a transmis ISU Brăila. 

Cea mai puternică explozie pe un drum din ţară a avut loc la Mihăileşti

Ziua de 24 mai 2004 va rămâne una din cele mai triste zile din istoria pompierilor români. 18 oameni, printre care 7 pompieri, şi-au pierdut viaţa, iar alţi 13 au fost grav răniţi.

Maior post mortem MIHALACHE Doru, sublocotenent post mortem NECULA Romeo, sublocotenent post mortem MANTA Valentin Cezar, sublocotenent post mortem JIANU Nicolae, sublocotenent post mortem STAN Silviu, sublocotenent post mortem MEDELEANU Georgian, sublocotenent post mortem OPREA Florentin Valentin sunt eroii pompieri pentru care datoria și viața semenilor a fost mai presus de propria viață.

Au fost răniţi la Mihăileşti:

Plutonier adjutant șef Vasilescu Constantin
Soldat Marian Ilie Simi
Soldat Romeo Baciu
Soldat Sorin Tecșan
Soldat Ramon Pătraşcu        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel