NOU PROTEST la Cotroceni: Iohannis, îmbracă-te în roșu și vino în mijlocul nostru

UPDATE 18:40: Peste 1.500 de manifestanţi, potrivit unor surse oficiale, s-au adunat luni, pentru a doua zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu. Manifestanţii cer demisia preşedintelui Iohannis şi au pancarte pe care scrie: ''Respectaţi votul românilor'', ''Demisia Iohannis - şase case''.

----

Știrea inițială:


Sute de oamenii au ieșit să protesteze din nou luni după-amiază în fața Palatului Cotroceni. Ei vor demisia președintelui.

"Iohannis, îmbracă-te în roșu și vino în mijlocul nostru", este unul dintre mesajele de pe pancartele românilor care s-au strâns în stradă.

Duminică seară, câteva mii de persoane s-au aflat la mitingul de lângă Palatul Cotroceni, pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

[citeste si]

Manifestanții au avut steaguri tricolore și pancarte cu sloganurile: "Jos labele de pe Grindeanu!", "Trădător de țară!", "Demisia!", "Eu gândesc, am mintea mea, nu mă poți manipula", "Constituția spune Președinte mediator, nu agitator", "Domnule Președinte, am votat PSD, dar nu sunt ciuma roșie, prin urmare ascultați strada: demisia!", "Respectați-ne votul", "Susțin guvernul legitim".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel