Nou protest împotriva lui Toader, la Iaşi. Ce mesaj a fost proiectat pe clădirea Universităţii

Tudorel Toader FOTO AGERPRES
Tudorel Toader FOTO AGERPRES

Un nou protest are loc, vineri seara, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Mesajul „Tudorel demisia” a fost proiectat pe clădrea instituției, după ce vineri dimineața scările au fost acoperite cu vopsea roșie.

Un nou protest are loc, vineri seara, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde mesajele „Tudorel demisia”, „Tudorel #toxic pentru UAIC” și „Dura lex sed lex, Tudorel rector – ex” au fost proiectate pe clădirea instituției.„Practic vrem să ii spunem lui Tudorel Toader că nu îl mai vrem în viața publică, că nu mai vrem să ne educe tinerii, să le transmită aceeași mentalitate cu care el a condus Ministerul de Justiție”, a declarat, pentru Mediafax, unul dintre organizatori.

Un protest a avut loc și vineri dimineața, când scările universității din Iași au fost acoperite cu vopsea roșie de șase persoane. „Sângele victimelor recursului compensatoriu e în mâinile lui”, a spus unul dintre protestatari.Cele șase persoane care au aruncat cu vopsea roșie pe scările Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au fost legitimate de polițiștii Secției 2 din Iași.

Aceștia și-au explicat gestul spunând că este o formă de protest față de rectorul Universității, Tudorel Toader, fost ministru al Justiției. Scările au fost deja curățate în scurt timp de către angajații instituției. Un protest similar celui de la Iași a avut loc în 10 iunie, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, unde mai mulți protestatari, printre care și Cristian Mihai Dire, au aruncat cu vopsea, manifestanții montând și un lacăt pe ușa de acces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel