Noi dezvăluiri în cazul masacrului din SUA

Unul dintre primii polițiști ajunși la fața locului declară că scena masacrului l-a lăsat fără cuvinte.

Locotenentul Mike Madden a declarat că în momentul în care a ajuns la locul tragediei, el împreună cu colegii săi au fost nevoiți să se strecoare printre cadavrele oamenilor pentru a putea prinde suspecții Syed Rizvwan Farook și Tashfeen Malik în vârstă de 28 și respectiv 27 de ani.

Conform BBC, atacatorii au împușcat mortal 14 oameni și au rănit alți 21. Locotenentul Madden prezent primul la fața locului a declarat:"am rămas fără grai în momentul în care am văzut ce s-a întâmplat la fața locului. Scopul nostru la acel moment a fost să îi găsim pe atacatori și să ii imobilizăm".

Suspecții au fost uciși în urma unui schimb de focuri. Polițiștii au găsit ulterior în locuința acestora echipamente inflamabile și sute de arme. Motivul pentru care a avut loc acest atac este încă necunoscut, dar autoritățile se ocupă în continuare de acest caz.

În urma tragediei o mulțime de oameni s-au adunat la stadionul San Manuel din centrul orașului San Bernardino pentru a aduce un omagiu victimelor atacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel