Niculae Bădălău, afirmație gravă în direct: Amenințare asupra vieții mele. N-am fost în stare...

Roxana Neagu / 06 noi 2018 / 20:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a făcut afirmații grave, în direct, la România TV. 

”Avem informația că au fost identificați hoții, nu aveți informația asta?” a spus Victor Ciutacu, la România TV. 

Niculae Bădălău a spus că nu are această informație: ”Nu, e o anchetă a poliției în curs și nu am această informație.”

”Stăm în continuare în aceeași casă, din păcate, pentru soție și pentru fiică e o traumă. Eu sunt bărbat și pentru mine e mai tare puțin. Problema e că eram în casă când acel sau acei indivizi au furat.” a spus Niculae Bădălău. 

Cu privire la purtarea armei, numărul doi din PSD spune: ”Cu tot respectul, legea spune cine are dreptul să poarte, în ce condiții și-n ce condiții se poartă, e un mijloc de autoapărare permis de lege. Doamna Vicol, ca jurist, vă dați seama că a fost o amenințare asupra vieții mele și a familiei dacă niște persoane au intrat în casă peste noi în timp ce dormeam.” 

Niculae Bădălău a dat de înțeles că a fost amenințat, de aceea purta arma letală. ”Nu pot să vă dau informațiile astea, era clar că știam despre o amenințare.” a continuat social-democratul. 

”E foarte grav că-n noapte, o persoană sau anumite persoane au stat între 20 și 25 de minute în casă. Puteau să urce și să aibă anumite intenții. Am greșit și n-am fost în stare să-mi apăr familia, pentru că am fost la medic, am luat pastile care dau amețeală și am uitat pistolul acolo.” a mai spus Niculae Bădălău. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23