Nicolicea, la Antena 3: Când îţi baţi joc de votul parlamentului, îţi baţi joc de popor!

Invitat in studioul Antenei 3, deputatul Eugen Nicolicea, propus de PSD pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Justiţiei, l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, cu privire la refuzul repetat al acestuia de a promulga legile votate de parlament. Nicolicea i-a transmis şefului statului că îşi bate joc de votul poporului atunci când refuză să accepte votul parlamentului. 

"Cei care fac scandal şi vocalize, să pună să citească câteva pagini din Constituţie. În ceea ce priveşte votul parlamentului, să ştiţi că, le place sau nu le place, este organul reprezentativ suprem al poporului român. Şi când îţi baţi joc de votul parlamentului, îţi baţi joc de poporul român. Am văzut tot felul de scandalagii care cu dispreţ vorbesc despre parlament, un loc în care n-au ajuns nici ei şi nici neamul lor niciodată!", a explicat Eugen Nicolicea la Antena 3. 

Declaraţia vine în contextul refuzurilor repetate ale preşedintelui Klaus Iohannis de a promulga legile votate în parlament de coaliţia PSD-ALDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel