Nicolas Sarkozy, critici dure la adresa lui Francois Hollande: O povară pentru Franța!

Nicolas Sarkozy, fost președinte francez și actual lider al principalului partid de opoziție, l-a criticat dur sâmbătă pe președintele țării, François Hollande, numindu-l "o povară pentru Franța", informează AFP.

Liderul UMP a ironizat în timpul unui miting care a reunit circa 2.000 de oameni la Saint-Georges-d'Orques, în sudul Franței, eșecurile președintelui francez socialist, pe care l-a poreclit "Cu mine, eu", aluzie la exprimarea lui Francoise Hollande, în timpul unei dezbateri televizate în care cei doi s-au aflat față în față înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2012. Hollande enumerase cu acel prilej ceea ce promitea să facă dacă va fi ales, începând fiecare frază cu următoarele cuvinte: "Cu mine președinte al republicii, eu...", scrie Agerpres.

Noaptea Muzeelor: Selfie cu lingourile de aur de la BNR

"Situația este foarte îngrijorătoare. Știam că alături de «Cu mine, eu» nu va fi din cale afară. Ne-a depășit toate așteptările. În 2015, a căpătat experiență: nu ne mai promite o reducere a șomajului pentru acest an, ci pentru anul următor", a declarat Sarkozy.

Totodată, fostul președinte Francez  a acuzat guvernul actual, socialist, "că este direct răspunzător de creșterea incredibilă a numărului de șomeri. E un lucru pe care «Cu mine, eu» nu l-a priceput: este direct răspunzător de șomaj, la fel și de creșterea taxelor. În 2017, vom avea o povară pentru Franța care va aparține trecutului", a mai spus Sarkozy, care intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel