Fostul principe Nicolae, la funeraliile Reginei Ana. Ce spune Sorin Roșca Stănescu

Nicolae Medforth Mills, singurul nepot al Regelui Mihai și care a fost exclus anul trecut din succesiunea la tron, a sosit sâmbătă la funeraliile Reginei Ana. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu consideră că este un gest de normalitate atât prezența sa la ceremonia de la Palatul Regal din Capitală, cât și faptul că aceasta a fost acceptată.  

Fostul principe Nicolae, îmbrăcat într-un frac negru, a sosit la funeralii regale de la Palatul Regal din Capitală, unde vor fi oficiate slujbe de ierarhi catolici și ortodocși. 

Se pare că Nicolae Medforth Mills a sosit în România în cursul nopții trecute.

Nepotul Reginei Ana nu a intrat în Palatul Regal pe uşa principală, ci printr-o intrare laterală, relatează România TV.

Citește și: Zi de DOLIU NAȚIONAL în România. Programul funeraliilor Reginei Ana

Sorin Roșca Stănescu a comentat într-o intervenție telefonică la România TV, legat de acest subiect: "Este un gest de normalitate atât prezența lui acolo, cât și faptul că a fost acceptată această prezență. Este cât se poate de creștinește ca atunci când cineva este îngropat să poată veni oricine să-și ia într-o formă sau alta adio de la o persoană pe care a iubit-o sau a stimat-o și cu atât mai mult rudele. Nu poate să existe logic și creștinește vreo interdicție asupra vreunei rude, indiferent de ce ar fi făcut acea rudă, la fel cum nu poate să existe o astfel de interdicție față de orice persoană. Acolo este o ceremonie specială destinată unui cerc restrâns, dar cercul nu poate fi atât de restrâns încât rudele de un asemenea grad să fie excluse", a opinat Sorin Roșca Stănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel