Motivul pentru care Joe Biden nu le permite agenților Secret Service să-l însoțească la micul dejun

Biden le cere agenților de securitate să nu-l însoțească la micul dejun, pentru că nu e îmbrăcat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Biden le cere agenților de securitate să nu-l însoțească la micul dejun, pentru că nu e îmbrăcat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Joe Biden a făcut dezvăluiri despre constrângerile pe care le are de când este președinte al Statelor Unite ale Americii.

Președintele Joe Biden a spus că le solicită agenților serviciilor secrete să nu iasă din dormitorul său la ora micului dejun, deoarece încă nu este îmbrăcat. Acesta a spus că îi place să-și înceapă ziua îmbrăcat doar în halat și să ia micul dejun fără a fi stânjenit de forțele de securitate. Agenții serviciului secret rămân totuși aproape de președinte în timp ce își desfășoară activitățile la Casa Albă, unde locuiește împreună cu soția sa Jill.

Întrebat de Don Lemon de la CNN cum este viața la Casa Albă, Biden a spus că agenții serviciului secret care îl protejează sunt „minunați”. Totuși, acesta a precizat că îi place să evite anumite protocoale pentru a trăi o viață mai normală.

"Pentru că lucrurile sunt atât de nebunești acolo, este foarte greu să te simți confortabil, așa cum aș prefera în mod normal", i-a spus Biden lui Lemon.

Biden a spus anterior că se simte incomod trăind la Casa Albă. El a descris reședința la un eveniment din februarie ca fiind o „cușcă aurită, în ceea ce privește capacitatea de a merge pe jos și de a desfășura activități”. Biden a mai precizat că hotărârea de a trăi o viață normală în Casa Albă înseamnă că, de obicei, el vrea să se delimiteze de importanța funcției sale de președinte, potrivit Insider.

Joe Biden, pas înapoi după ce a spus că Facebook UCIDE oameni

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a publicat un comunicat prin care clarifică faptul că „Facebook nu ucide oameni”, după ce a criticat rețeaua de socializare. Liderul american a spus că platforma „ucide oameni” după ce a fost întrebat care este rolul său în pandemia Covid-19, lucru care a ajuns pe primele pagini ale ziarelor internaționale.

Cum era și firesc, Joe Biden a dat înapoi și a clarificat că s-a referit la cei care răspândesc informații false pe platforma Facebook, nu la rețeaua de socializare în sine. Compania a negat vehement vreo responsabilitate când vine vorba de mortalitatea de Covid-19.

Cum de a spus Biden acest lucru?

                      

Remarcile inițiale ale președintelui american au fost comentarii făcute pe loc unui reporter care i-a cerut acestuia să vorbească despre „platformele precum Facebook”. „Ucid persoane”, a comentat Joe Biden. „Singura pandemie care mai este acum este la nevaccinați. Iar [rețeaua] ucide oameni”.

Declarațiile lui Biden au venit la o zi după ce secretarul de presă al Casei Albe a acuzat Facebook că nu face suficient pentru a combate dezinformările făcute de utilizatorii săi pe platformă. Tocmai la acești oameni se referă și Biden, după corecție. „Facebook nu ucide oameni, ci aceste 12 persoane care dezinformează. Oricine le ascultă suferă din cauza aceasta. Mor oameni”, a explicat președintele (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel